SSSH

PočetnaVijestiSekcija mladih“Prvi SVI(banj)“ pobjednik natječaja „Osmisli prvosvibanjski plakat“

Savez samostalnih sindikata Hrvatske

Trg kralja Petra Krešimira IV. 2,
10 000 Zagreb

tel: + 385 1 46 55 616
tel:+ 385 1 46 55 013
fax: + 385 1 46 55 040
email: sssh@sssh.hr

Opširnije

“Prvi SVI(banj)“ pobjednik natječaja „Osmisli prvosvibanjski plakat“

Zagreb, 24. travnja 2014. – Pobjednički rad natječaja SSSH i Sekcije mladih SSSH „Osmisli prvosvibanjski plakat“ je rad autora Lidije Novosel i Adama Maguirea “Prvi SVI(banj)“, jer, prema mišljenju Ocjenjivačkog odbora, odskače dojmljivošću, estetikom, grafičkim rješenjem, jednostavnošću i suvremenom koncepcijom. Rad ima i svoju simboličnu vrijednost, jer naglašava 1. svibnja danom kada su radnici u prvom planu i danom koji slavi neporecivu vrijednost sviju nas.

Pobjednički rad bit će, zajedno s još petnaestak najboljih radova, izložen u predvorju Radničkoga doma u Zagrebu na prvosvibanjskoj izložbi koja će biti svečano otvorena 29. travnja 2014. u 11,00 sati, kada će biti i uručena nagrada autorima nagrađenog rada.

Sve pristigle radove možete pogledati ovdje.

Na nagradni natječaj "Osmisli prvosvibanjski plakat" prispjela su ukupno 32 elektronska rada 29 autora ili grupa autora.

Čestitamo i zahvaljujemo svim sudionicima natječaja, a posebice nagrađenim autorima, na kreativnim rješenjima i doprinosu promišljanju važnosti i uloge Međunarodnog praznika rada, 1. svibnja.

Što je najveći problem na području radnoga vremena?

Neplaćeni prekovremeni rad
Nemogućnost utjecaja na radno vrijeme
Rad nedjeljom