SSSH

PočetnaVijestiSekcija mladihKoncert "Uštekaj se u sindikat" - svira Elemental

Savez samostalnih sindikata Hrvatske

Trg kralja Petra Krešimira IV. 2,
10 000 Zagreb

tel: + 385 1 46 55 616
tel:+ 385 1 46 55 013
fax: + 385 1 46 55 040
email: sssh@sssh.hr

Opširnije

Koncert "Uštekaj se u sindikat" - svira Elemental

 „Uštekaj se u sindikat“ – naslov je koncerta zagrebačke grupe ELEMENTAL, koji na Međunarodni praznik rada svojim članovima i svim zainteresiranim građanima poklanjaju Savez samostalnih sindikata Hrvatske i Nezavisni hrvatski sindikati. Osim obilježavanja Praznika rada uz dobru glazbu i zabavu u najprikladnijem mogućem mjestu - Tvornici kulture, mladi sindikalisti ovim koncertom žele skrenuti pozornost na važnost angažmana mladih u borbi za svoja radnička prava, a grupu ELEMENTAL izabrali su zbog kvalitetne, ali i društveno angažirane glazbe.

Bend će tom prilikom na koncertu odsvirati i neke nove pjesme sa svog nadolazećeg albuma i tako posjetitelje uvesti u priču novog albuma. Na novom albumu ELEMENTAL se između ostalih, posvetio i politički, ali i društveno angažiranim temama što ih čini savršenim bendom za obilježavanje Praznika rada uz Savez samostalnih sindikata Hrvatske i Nezavisne hrvatske sindikate.

Uštekajte se u sindikat uz ELEMENTAL, 1. svibnja u zagrebačkoj Tvornici.
Ulaz na koncert je besplatan, a koncert počinje u  21 sat.

Dio ulaznica rezerviran je za članove sindikata. Članovi sindikata udruženih u SSSH ulaznice mogu podići na porti Radničkog doma, uz predočenje članske iskaznice sindikata (dvije ulaznice po osobi).

Dio ulaznica namijenjen javnosti svi zainteresirani mogu podići u Tvornici kulture od 19. travnja pa do dana koncerta.
 

Što je najveći problem na području radnoga vremena?

Neplaćeni prekovremeni rad
Nemogućnost utjecaja na radno vrijeme
Rad nedjeljom