SSSH

PočetnaVijestiNacionalne aktivnostiOpremljeni stambeno-sanitarni kontejner isporučen obitelji Amić

Savez samostalnih sindikata Hrvatske

Trg kralja Petra Krešimira IV. 2,
10 000 Zagreb

tel: + 385 1 46 55 616
tel:+ 385 1 46 55 013
fax: + 385 1 46 55 040
email: sssh@sssh.hr

Opširnije

Opremljeni stambeno-sanitarni kontejner isporučen obitelji Amić

Zagreb, 18. veljače 2021. - Posredstvom djelatnika Civilne zaštite, Baze Lekenik, naša vrijedna donacija u obliku opremljenog stambeno-sanitarnog kontejnera isporučena je obitelji Amić koja je izgubila svoj krov nad glavom u nedavnom razornom potresu.

Obitelj Amić jedna je od mnogih sa sisačko-moslavačkog područja koja će u svojem dvorištu u privremenom smještaju čekati obnovu obiteljske kuće. Naljepnica s logotipom SSSH na ulazu u kontejner podsjećat će ih na dobre ljude, članove sindikata udruženih u SSSH, koji su im vratili osmijeh na lice i uljepšali tmurne, zimske dane, posebice najmlađim članovima obitelji.

Kontejner isporučen obitelji Amić kupljen je u tvrtki Tehnix iz dijela sredstava prikupljenih u zajedničkoj  humanitarnoj akciji SSSH i udruženih sindikata za stradale u potresu, dok su preostala prikupljena sredstva, namjenske donacije za kupnju stambenih kontejnera, uplaćene na račune gradova Petrinje i Siska.

Iz Grada Petrinje je u SSSH, u ime svih sugrađana, stigla i zahvalnica na solidarnosti i donaciji. Kako se, među ostalim, navodi: Lijepo je znati da nismo sami…

Solidarno i zajedno! SSSH!

 

Što je najveći problem na području radnoga vremena?

Neplaćeni prekovremeni rad
Nemogućnost utjecaja na radno vrijeme
Rad nedjeljom