SSSH

PočetnaVijestiGranski sindikatiRadno ljeto SSKH: Osnovane tri nove podružnice

Savez samostalnih sindikata Hrvatske

Trg kralja Petra Krešimira IV. 2,
10 000 Zagreb

tel: + 385 1 46 55 616
tel:+ 385 1 46 55 013
fax: + 385 1 46 55 040
email: sssh@sssh.hr

Opširnije

Radno ljeto SSKH: Osnovane tri nove podružnice

Zagreb, 6. rujna 2021. - Samostalni sindikat radnika u komunalnim i srodnim djelatnostima Hrvatske (SSKH) imao je radno i produktivno ljeto, osnovavši tri nove sindikalne podružnice.

Krajem kolovoza na osnivačkoj skupštini osnovana je nova podružnica u Umagu u komunalnom društvu Komunela d.o.o. Na skupštini je izabrano sindikalno povjereništvo - Dražen Puškadija, Tanja Rako i Tatjana Vukšić. Za sindikalnog je povjerenika jednoglasno izabran Dražen Puškadija, a za zamjenicu glavnog sindikalnog povjerenika Tanja Rako. Izbornu skupštinu vodila je Bruna Vlašić Jakovčić, županijska povjerenica SSKH za Istarsku županiju.

Na inicijativu potpredsjednika SSKH i županijskog sindikalnog povjerenika SSKH Primorsko goranske županije Roberta Maršanića, održan je sastanak te je osnovana sindikalna podružnica KD Kostrena d.o.o. Za glavnu sindikalnu povjerenicu jednoglasno je izabrana Mirela Marunić.

Na području Zagrebačke županije osnovana je podružnica Komunalni centar Ivanić Grad d.o.o. Članovi podružnice izabrali su glavnog sindikalnog povjerenika Ivana Antolića te Ivana Dijanića za njegova zamjenika.

Svim novim članovima u novoosnovanim podružnicama želimo što uspješniju borbu za bolja prava na radnim mjestima!

Što je najveći problem na području radnoga vremena?

Neplaćeni prekovremeni rad
Nemogućnost utjecaja na radno vrijeme
Rad nedjeljom