SSSH

PočetnaVijestiAktivnostiTribina: Rad na određeno kao novo normalno: postoji li budućnost za sigurne i kvalitetne poslove

Savez samostalnih sindikata Hrvatske

Trg kralja Petra Krešimira IV. 2,
10 000 Zagreb

tel: + 385 1 46 55 616
tel:+ 385 1 46 55 013
fax: + 385 1 46 55 040
email: sssh@sssh.hr

Opširnije

Tribina: Rad na određeno kao novo normalno: postoji li budućnost za sigurne i kvalitetne poslove

Zagreb, 3. ožujka 2021. – U sklopu projekta „Rad po mjeri čovjeka“, sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, SSSH organizira 9. ožujka, od 15,00 do 16,30 sati, preko aplikacije ZOOM, tribinu pod nazivom Rad na određeno kao novo normalno: postoji li budućnost za sigurne i kvalitetne poslove? 

Tribina je namijenjena radnicima, članovima sindikata, stručnjacima i svima koje zanima ova tema, a namjera je potaknuti javnu raspravu i prikupiti prijedloge svih zainteresiranih o tome kako unaprijediti sigurnost radnih mjesta u Hrvatskoj, kako promjenama Zakona o radu tako i na druge načine.

Na tribini sudjeluju:

  • Darko Šeperić, voditelj projekta Rad po mjeri čovjeka ( SSSH)
  • Katarina Jaklin, asistentica na istraživanju „Privremeno zapošljavanje u Hrvatskoj u kontekstu Rada po mjeri čovjeka (Institut za društvena istraživanja u Zagrebu)
  • Ana Milićević Pezelj, izvršna tajnica za socijalni dijalog i javne politike ( SSSH)
     

Prijaviti se možete preko poveznice:
https://forms.gle/h9YDDdxYTBLdn4Nv8 

Svi prijavljeni sudionici dobit će link i lozinku s kojom će se moći priključiti tribini, kao i tehničke upute za korištenje aplikacije ZOOM. Potvrda sudjelovanja i navedene informacije bit će poslane najkasnije jedan dan prije održavanja.

 

Što je najveći problem na području radnoga vremena?

Neplaćeni prekovremeni rad
Nemogućnost utjecaja na radno vrijeme
Rad nedjeljom