SSSH

PočetnaVijestiNATJEČAJ ZA POSAO: Stručni suradnik/ca za projekte – koordinator/ica kampanje

Savez samostalnih sindikata Hrvatske

Trg kralja Petra Krešimira IV. 2,
10 000 Zagreb

tel: + 385 1 46 55 616
tel:+ 385 1 46 55 013
fax: + 385 1 46 55 040
email: sssh@sssh.hr

Opširnije

NATJEČAJ ZA POSAO: Stručni suradnik/ca za projekte – koordinator/ica kampanje

Zagreb, 23. veljače 2021. - Savez samostalnih sindikata Hrvatske je raspisao natječaj  za stručnog suradnika/ca za projekte – koordinatora/icu kampanje, na određeno vrijeme. Traži se osoba VSS društveno-humanističkog usmjerenja (prvostupnik ili magistar struke) koja odlično poznaje engleski jezik, rad na računalu (MS Office, internet), te je zainteresirana za radno-socijalna pitanja.

Opis poslova:

  • rad u svojstvu stručnog suradnika na provedbi projekta „Rad po mjeri čovjeka“ (ESF), čiji je cilj unaprijediti sposobnost sindikata u zaštiti prava i interesa zaposlenih na određeno vrijeme i ostalih prekarnih radnika (http://www.sssh.hr/hr/projekti/#29, https://radpomjeri.eu)
  • planiranje i priprema informativnih, edukacijskih i zagovaračkih materijala i aktivnosti za pet kampanja koje se provode u okviru projekta (prema sezonskim radnicima, zaposlenima na određeno vrijeme, poslodavcima, članovima radničkih vijeća i općoj javnosti)
  • koordiniranje i edukacija aktivističke grupe koja sudjeluje u provedbi projektnih aktivnosti
  • ostvarivanje kontakata sa sindikalno neorganiziranim radnicima i informiranje o načinima zaštite njihovih radnih prava, uključujući i kroz sindikalno organiziranje
  • osmišljavanje, organizacija i provedba radionica, tribina i javnih akcija
  • priprema različitih tekstova i komunikacijskih materijala za projektne aktivnosti (letci, objave za web i društvene mreže...)

Prijave sa životopisom i motivacijskim pismom treba dostaviti na adresu natjecaj@sssh.hr najkasnije do 8. ožujka 2021. g.

Više informacija o natječaju i uvjetima zaposlenja pronađite na poveznici: 

NATJEČAJ ZA POSAO: Stručni suradnik/ca za projekte – koordinator/ica kampanje

 

Što je najveći problem na području radnoga vremena?

Neplaćeni prekovremeni rad
Nemogućnost utjecaja na radno vrijeme
Rad nedjeljom